Informacje ogólne
Designer Vegan Protein Bar nie zawiera dodatku cukru i tłuszczu palmowego, ale zawiera imponujące 13 g białka roślin nego na 55 g batonu. Dzięki temu jest to idealna przekąska dla sportowców, osób dbających o odżywianie i każdego, kto ma ochotę na coś słodkiego - bez żadnych składników pochodzenia zwierzęcego.
Dzięki kremowemu środkowi wykonanemu z rozpływającego się w ustach, czysto roślinnego nadzienia, powłoce z wysokiej jakości wegańskiej czekolady i chrupiącej polewie, wegański baton Designer Bar oferuje niezrównane doznania smakowe.
A najlepsze jest to, że dostarcza organizmowi cennego białka roślinnego w kompaktowej, prostej i pysznej formie - idealnej w podróży, po treningu lub gdy czujesz głód.
Ważne: Suplementy diety stanowią jedynie uzupełnienie zbilansowanej i zdrowej diety oraz zdrowego stylu życia.
Kluczowe fakty
- Bez dodatku cukru
- Bez tłuszczu palmowego
- 13 g białka w batonie
- Wysokiej jakości źródła białka roślinnego (soja, groch, ryż) o wysokiej dostępności
- W pysznych smakach
- Kremowy środek z rozpływającym się w ustach nadzieniem
- Pokryty najlepszą czekoladą
- Chrupiąca polewa z kawałków orzechów
- Idealna przekąska na każdą okazję
- Wysokiej jakości surowce
- Mięśnie i zdrowie
Wegańskie batony Designer Bars mają wysoką zawartość białka. Przyczyniają się one do wzrostu masy mięśniowej, utrzymania masy mięśniowej i utrzymania zdrowych kości.
Wegańskie batony Designer Bars pomagają zaspokoić dzienne zapotrzebowanie na białko i wchłonąć białka potrzebne organizmowi.
Najczęściej zadawane pytania dotyczące wegańskich batonów proteinowych Designer
Z jakich źródeł białka składa się białko roślinne?
Wegańskie batony Designer zawierają mieszankę białka sojowego, grochowego i ryżowego.
Czy Designer Vegan Protein Bars nie zawierają glutenu?
Wegańskie batony Designer mogą zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, mleka, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Czy Designer Vegan Protein Bars zawierają alkohol?
Nie, produkt NIE zawiera alkoholu. Alkohole wielowodorotlenowe to substytuty cukru używane do słodzenia. Alkohole wielowodorotlenowe są pochodzenia roślinnego i należą do grupy węglowodanów. Nie mają one nic wspólnego z typowym alkoholem.
Czy gliceryna w Designer Vegan Protein Bars jest pochodzenia zwierzęcego?
Nie, gliceryna nie jest produkowana na bazie zwierzęcej.
Komentarze
Komentarze: 0
Zaloguj się, aby dodać komentarz.